Actueel aanbod

inspiratiesessies1

Coaching

  • Coachingstraject op maat - Wie ben jij als advocaat of jurist en wat wil jij nou echt? Tijdens dit traject krijg je gedurende 6 tot 8 sessies essentiële inzichten over jezelf, die bepalend zijn voor de rest van je leven en loopbaan. Je ontdekt wie jij in de kern bent, welke unieke kwaliteiten jij bezit en wat dit betekent voor de keuzes die je in je verdere leven en carrière wilt maken. Vervolgens maak je onder mijn begeleiding een helder stappenplan om daar te komen.
  • Coaching on the job - soms loop je binnen kantoor tegen specifieke issues aan, waarin je behoefte hebt aan coaching. Coaching on the job biedt dan uitkomst. Doorgaans in opdracht van de werkgever, maar kan ook op individuele aanvraag.
  • Losse coaching sessies – gerichte coaching naar aanleiding van een concrete coachingsvraag.

Wil jij door mij gecoacht worden? Neem dan contact op!

 

Next Level dag: Female Leadership

Oprechting organiseert ongeveer 4 keer per jaar de Next Level dag voor vrouwelijke advocaten en juristen. Deze dag is bedoeld voor vrouwen die op een kruispunt staan in hun carrière en zich afvragen: hoe nu verder? Als voormalig advocaat en jurist weet ik als geen ander hoe het is om op zo'n punt te staan. Maar belangrijker nog: ik weet hoe je op een doeltreffende wijze de juiste stappen kunt zetten om voorbij dit punt te komen! Daarvoor heb ik een eigen methode ontwikkelt: de Female Leadership Methode. Dus:

Ben jij een vrouwelijke advocaat of jurist? Sta jij op een kruispunt in je carrière? Wil je inzicht in wie je werkelijk bent? Wil je hardnekkige patronen zoals onzekerheid, stress en perfectionisme doorbreken? Kortom: jouw carrière en leven naar een next level brengen? Dan is deze dag iets voor jou! Door het toepassen van de Female Leadership principes die je deze dag aangeleerd krijgt, ben jij in staat om je als vrouw op een krachtige en doeltreffende wijze te positioneren. Deze dag vindt plaats in een ontspannen setting, ver weg van de dagelijkse praktijk. Je krijgt mijn exclusieve aandacht en maakt gebruik van waardevolle peer-groupcoaching. Na deelname weet jij:

  • wat jouw unieke waarden en kwaliteiten zijn 
  • hoe je gerichte doelen kunt stellen die daarmee in lijn zijn
  • hoe je kunt gaan staan voor wie je echt bent
  • hoe je effectief en zelfverzekerd om kunt gaan met de (onvermijdelijke!) weerstand en werkdruk
  • welke volgende stap jij gaat zetten 

Voel jij dat dit precies is wat jij nodig hebt? Op 24 november 2018 vindt de eersvolgende Next Level dag plaats. Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Wil jij jouw plek verzekeren of meer informatie over deze dag? Neem dan vooral contact op.

 

Masterclass – De Nieuwe Advocaat (nieuw!)

Deze masterclass vindt plaats op 16 februari 2019 en wordt georganiseerd door Ingrid Walrecht en Hugo de Haas van Dorsser (Wordbites).

De rol van advocaten en juristen wordt in de toekomst veel flexibeler. Dat vraagt om autonome mensen die creatief zijn met hun eigen talenten. In deze prikkelende Masterclass kom jij op unieke wijze (weer) in contact met jouw creërend vermogen.

Dus: wil jij je laten inspireren en concrete handvatten hoe jij als advocaat of jurist het verschil kunt maken op een vernieuwende manier? Meld je dan aan of neem contact op voor meer informatie!

 

Inspiratiesessies : Legal Leadership

Het juridische vak ondergaat een enorme transformatie. Om in te kunnen spelen op de veranderende markt, is het voor advocatenkantoren en juridische werkgevers van groot belang dat medewerkers nieuwe vaardigheden aangereikt krijgen. De rol van advocaten en juristen wordt in de toekomst steeds flexibeler: je zult je steeds weer op professionele wijze aan de situatie en opdracht moeten (kunnen) aanpassen. Dat vraagt om mensen die autonoom zijn, eigenaarschap tonen en creatief zijn met hun eigen talenten: over persoonlijk leiderschap beschikken dus. Maar hoe bereik je dat?

Ingrid verzorgt en faciliteert lezingen en inspiratiesessies bij kantoren en bedrijven waarin deze vrag centraal staat. Daarnaast fungeert Ingrid als sparringpartner voor het DB binnen kantoren en MT's binnen bedrijven.

Is jouw kantoor of juridische afdeling eraan toe om op een unieke manier uitgedaagd, geprikkeld en geïnspireerd te worden? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden!